Multivitamin cukorbetegeknek  | DIABELL
Weiter zur deutschsprachigen Webseite >>>

Multivitamin cukorbetegeknek  

DIABELL Liposomal Multivitamin

DIABELL Liposomal Multivitamin

A DIABELL Liposomal Multi-vitamin több mint 20 féle vitamint tartalmazó, liposzómás technológiával előállított ital. Oldott hatóanyagtartalma közvetlenül a sejtekhez juthat, így felszívódása és biológiai hasznosulása a szervezetben rendkívül jó.

Cukorbetegség esetén a C-vitamin érsejtekbe jutása akadályozott lehet, mivel a glukóz és a C-vitamin hasonló, ezért ugyanazon a sejthártya kapun próbál a sejtbe jutni. Cukorbetegség szövődményeként ezek a sejtkapuk „eltömődhetnek”. A DIABELL Multivitamin tartalmaz speciálisan zsírban oldódó C-vitamint is, amely könnyebben átjut a sejthártyán, mint a hagyományos, vízben oldódó C-vitamin.

Cukorbetegeknél megfigyelhető a fokozott látásromlás, sőt vakság is előfordulhat. Ezért a DIABELL Multivitaminban a szemvédő vitaminokat is megtalálhatjuk: a C-vitamint, a Luteint, a Béta-Karotint és a Zeaxantint.

A cukorbetegek körében sajnos gyakori előfordulású az infarktus, néha lábujj amputáció is bekövetkezik. A cukorbetegség súlyosbodásának hatására a vesék működése is folyamatosan romlik. Ezeknek a leggyakoribb oka az, hogy ezeken a helyeken és szervekben vérrög alakul ki a károsodott erekben.

Kevesen tudják viszont, hogy a vérrögképződést természetes anyagokkal is gátolni lehet. Az egyik ilyen természetes anyag az E-vitamin. A vérrögképződés gátlására csak a természetes E-vitamin képes. Még a természetes E-vitamin is akkor tudja kifejteni optimális hatékonyságát, ha többféle E-vitamint viszünk be egyszerre. A DIABELL Liposomal Multivitaminban ezért nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy több féle természetes E-vitamint tartalmazzon.

A cukorbetegség támadja az idegeket is, melyre sok esetben olyan gyógyszert szedünk, melynek fő hatóanyaga a benfotiamin. A DIABELL Multivitamin tartalmazza a vízben oldódó B1 vitamin mellett a zsírban oldódó B1 vitamint, a benfotiamint is. A cukorbetegségben az érfalak állapotát a C-vitamin hiánya mellett az erekben lerakodó kalcium tovább ronthatja. Az érelmeszesedés hatására az erek elveszítik rugalmasságukat.

A DIABELL Liposomal Multivitamin napi fogyasztásával gondoskodhatunk arról, hogy a kalcium ne az érfalakba, hanem a csontokba épüljön. Hiszen a kalcium vérbe jutásához D-vitamin szükséges, de ahhoz, hogy a kalcium a vérből a csontokba kerülhessen, K-vitaminokra van szükség. A DIABELL Multivitamin ezért tartalmaz D3- és K-vitaminokat is.

Különösen a májban lévő metabolikus folyamatok hatékonyságát növelik a DIABELL liposzómás multivitaminban lévő B vitaminok: B1 vitamin, B2 vitamin, B3 vitamin, B5 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin. A DIABELL Multivitaminban megtalálható inozitol és kolin a sejthártya fontos összetevői, és inzulinrezisztencia csökkentő hatásuak.


Fogyassza együtt a DIABELL+ Formula és a DIABELL Multivitamin
napi 1 adagját!

INDULJON EL

A HATÉKONY DIÉTA ÚTJÁN!

Kérje ehhez segítségül Dr. Turi Attila ingyenes tudásanyagát!

 Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 Nem adata meg nevét!
 Kérjük, adja meg e-mail címét!
 
DIABELL Megrendelése

ÉPÍTSE NAPI ÉTRENDJÉBE
A
DIABELL MULTIVITAMIN ÉS
A
DIABELL+ FORMULA 1 ADAGJÁT!

További információk:
+36 20 379 7900

VITA OPTIMA KFT.
Telefon: +36 1 445 4680
Email: info@diabell.eu