Vélemények, terméktapasztalatok | DIABELL
Weiter zur deutschsprachigen Webseite >>>

Vélemények, terméktapasztalatok

A DIABELL+ Formulával és DIABELL Multivitaminnal kiegészített 40 GL diétával Ön is elindulhat a gyógyszerek csökkentésének útján!

Már sokan döntöttek a DIABELL Low GL Formula étrendbe illesztése mellett. Olvasson bele néhányuk beszámolójába, tapasztalataik, eredményeik Önt is segíthetik vércukorszintje beállításában.
Küzdjük le együtt a cukorbetegséget!

T-né Judit

Én a DIABELL-t az esti vacsora kiváltására használom, de a nap közbeni étkezésekkor is igyekszem csökkenteni a bevitt szénhidrátot. A reggeli vércukrom 4,8mmol volt pl. ma, a korábbi 6,3 helyett. Kizárólag diétával kezelem a cukorbetegségemet. Korábban kaptam tablettát, de mióta diétázom leadtam 4 hónap alatt 11 kg-ot és a cukor értékem is jó. Igyekszem ezt az értéket tartani, inkább diétával, mint tablettákkal.

Köszönöm érdeklődésüket, nagyon elégedett vagyok a termékkel, további sok sikert kívánok!

H. József

Három hónapja fogyasztom a DIABELL-t diétás étkezésekkel. Reggeli helyett fogyasztom tejjel keverve, és próbálom betartani a többi étkezésnél a napi 40 -es glikémiás terhelést. Azóta a cukorszintem javult, 4,5-7 között van. Néha még felmegy 8-9 közé is, de ez ritka. Az eddig szedett 3 gyógyszerből már kettőt elhagytam. Mielőtt elkezdtem 8-12 között volt a cukorszintem a 3 fajta gyógyszerrel.

Azt gondolom, hogy használ a termék, és persze a betartott diéta.

J-né Márta

A DIABELL tényleg működik! A baj csak az, hogy nem tudom folyamatosan fogyasztani minden nap. Reggeli helyett szoktam inni, kb. minden másnap. Amikor fogyasztom a következő nap reggelén, akár 1 egésszel is kevesebb a cukorszintem. Tehát jó ez a készítmény, ha folyamatosan enném-innám, de egy megrögzött húsevőnek ez folyamatosan nagy kihívás. Ennek ellenére mindig van itthon, mert bízom benne.

Az a baj, hogy a családomnak reggelit készítve, előttem van más vonzó íz világ is, mint az enyhe kakaós íz. De nehogy változtassanak a kakaós ízén, talán még így a legjobb, egyúttal ki van elégítve az édesség igényünk is.

Összességében meg vagyok elégedve vele, köszönöm, hogy kitalálták. Gratulálok a termékhez. Jó ez, és állandó vásárlójuk leszek a jövőben is, ha megtehetem.

G. Katalin

Nemrég rendeltem egy doboz DIABELL-t, de nem fogyasztottam rendszeresen, mivel nem vagyok cukorbeteg, "csak" inzulin-rezisztenciám van. Úgy gondoltam, kordában tudom tartani a vércukor szintemet magam is, csak a táplálkozásomra odafigyelve, és majd néha iszom esténként a DIABELL-ből, mert finom és hasznos.

Beláttam, hogy minden nap kell belőle fogyasztanom, ha azt akarom, hogy rendben legyek. Most inkább reggel iszom belőle, nem sokkal kevés gyümölcs "eltüntetése" után. Így jobban érzem magam, és a mért értékeim is megfelelőek. Persze, többet is mozgok (séta).

Konkrétan a reggeli vércukor szintem 6,9-ről 5,2-5,4-re javult. De mint írtam, több mindent teszek (DIABELL, több mozgás, szénhidrátok kerülése) a cél érdekében.

H. Éva

Két és fél éve fogyasztom reggelire a DIABELL-t. Mindig más bogyós gyümölcsöt teszek bele egészben. Van, amikor cihamagot, lenmagpelyhet, vörösszőlőmag őrleményt keverek hozzá. Nem érzek éhséget délelőtt. Vércukor értékeim jók, napi egy tablettát szedek. Mikor elkezdtem 18-as vércukor értékem volt és inzulin. 8 hónap után csak gyógyszer, 3 havi vércukor átlag 5,4.

DIABELL a cukorbetegek étrendjébe

F. Ferdinánd

A DIABELL egy heti alkalmazása után, meglepő eredményre jutottam. Az addig mért vércukorszintem hónapok óta 20 és 22 értéket mutatott. Az interneten megjelenő minden e témával foglalkozó írást átolvastam és bizony megijedtem a szövődmények kialakulását illetően.

A DIABELL alkalmazásával azonban a cukorszintem hétről-hétre csökkenő mértéket mutatott. Mintegy három-heti alkalmazás során tartósan 10 alatti szintre mérséklődött. Most már csak heti egy alkalommal veszek magamhoz DIABELL-t. Az eredményeim hatására a háziorvosom mérsékelte egyes gyógyszerem mennyiségét. Mindezeken kívül a 180-190-es vérnyomás mért értékek is mérséklődni kezdtek, mára 130 és 150 közé állt be.

A DIABELL alkalmazása során a testsúlyom is kezdett lefelé menni. 75 kilóról 61 kilóra fogytam, ezért álltam rá végül a heti 1 alkalommal való fogyasztásra. Szeretném megjegyezni, hogy a DIABELL alkalmazása során, semmilyen diétázást nem tartottam! A személyes eredményeim alapján, másoknak is ajánlottam kipróbálásra a DIABELL Low GL Formulát!

S. Lászlóné

Mintegy két éve állapítottak meg 8-as értékű, emelkedett vércukor szintet nálam. Eleinte az orvos gyógyszert írt, aminek nem örültem, mivel magas vérnyomás és nyaki érszűkület miatt, pajzsmirigy alulműködéssel éppen elég gyógyszert szedek. A gyógyszer hatására a cukorszint normális lett, de aztán a gyógyszer mellett a reggelimet DIABELL Low GL Formulára váltottam. A gyógyszert így az orvos egyetértésével abba tudtam hagyni, ma már 6 körüli értéket mutat a vércukor szintem. Köszönöm a készítményt.

H. György

Miután az egyre nagyobb dózisú diabétesz gyógyszer szedése is eredménytelen volt, már 9,4-es cukrot mértem reggelente, olvastam Turi úr cikkét, és döntöttem úgy, hogy sürgősen változtatnom kell.

Azonnal abbahagytam a gyógyszer szedését és elkezdtem a javasolt 40 GL-es diétát. Rögtön látszott az eredmény, 7 és 8 közé csökkent a cukorérték. Három nap elteltével megrendeltem a DIABELL-t, a reggeli 50 g DIABELL fogyasztásával 2 nap múlva már csak 7 körül ingadozott a vércukorszintem. Egy hét elteltével már 6 – 6,5 közöttire csökkent.

A témában kutakodva az interneten olvastam arról, hogy éjjel 3 órakor a legkisebb a vércukorszint, néhányszor felkeltem és mértem, valóban igaz, 5,5 - 6 közötti értékek voltak, míg reggel már magasabb volt az érték. Mellékesen fogytam 6-8 kg-ot, és az elért súlyomat azóta is tartom.

A DIABELL nagyszerűen csillapítja az éhséget, sőt mondhatom, hogy nem is vagyok éhes, azóta nem kell lerohanni a hűtőt.

Naponta, reggel és délután 1/2 - 1/2 adag DIABELL-t fogyasztok immár fél éve, természetesen nyaralásunk alatt is így volt ez. Ami legfontosabb számomra, hogy a legutóbbi vérvétel alkalmával a HbA1c értékem 46,4 mmol/mol volt, illetve a HgA1c 6,4 %, alig magasabb a felső értéknél.

Mostanában már nem is méregetek, tartom a diétát, csak néha "bűnözök" és tudom, hogy a cukrom jó, igaz 5,5-ig még nem ment le, de ettől még én rendben lévőnek tartom, evés után két órával se több 6,5-nél. Ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek is.

V-né Sarolta

A DIABELL-t fogyasztva a háromhavi átlag cukorszintem 20,5-ről lement 5,4 re, a vérnyomásom 18 éve magas, két fajta orvosságot szedtem rá, most 115/70 környékén van, egy hónapja nem szedek gyógyszert rá.

10 éve vagyok 2-es típusú cukorbeteg. Gyógyszerrel és injekcióval sem ment le a vércukorszintem 12 alá, pedig betartottam a diétát is. Megtaláltam a DIABELL-t, minden reggelire ezt iszom, másfél hónap múlva csökkent a cukrom. 4 hónap után 5,2 és 6 között van, amikor egy hónapra abbahagytam emelkedett az érték, így folyamatosan szedem. A férjem is fogyasztja, neki csak 8 volt a cukra. Mindkettőnknek lement a vérnyomása is, egyikünk sem szedi már a gyógyszert.

I. Rita

Már az első adag DIABELL elfogyasztása után felére tudtam csökkenteni a gyógyszereimet most a 3. adag felénél tartok és már csak negyede gyógyszer kell. Megjegyzem 34 éve vagyok diabeteszes, természetesen diétázom és tornázom is sokat, de ezt eddig is tettem. Köszönöm, hogy foglalkoznak a hozzám hasonlókkal, mert sajnos ez nem mondható el az orvosaimról.

 

INDULJON EL

A HATÉKONY DIÉTA ÚTJÁN!

Kérje ehhez segítségül Dr. Turi Attila ingyenes tudásanyagát!

 Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 Nem adata meg nevét!
 Kérjük, adja meg e-mail címét!
 
DIABELL Megrendelése

ÉPÍTSE NAPI ÉTRENDJÉBE
A
DIABELL MULTIVITAMIN ÉS
A
DIABELL+ FORMULA 1 ADAGJÁT!

További információk:
+36 20 379 7900

VITA OPTIMA KFT.
Telefon: +36 1 445 4680
Email: info@diabell.eu