Ideális Formula cukorbetegeknek | DIABELL
Weiter zur deutschsprachigen Webseite >>>

Ideális Formula cukorbetegeknek

A DIABELL+ Formula készítményt napi 1 adagban szükséges az étrendbe illeszteni.
A DIABELL+ Formula tartalmazza az összes makroelemet, és tartalmazza a legfontosabb mikroelemeket is.
1 adagja mindössze 5 glikémiás terhelést jelent, és tartalmaz olyan hozzáadott növényi kivonatokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat melyek segítik a vércukorszint normál fenntartását.
 1. A DIABELL+ adagonként tartalmaz mintegy 6g élelmi rostot, melynek egy jelentős részét a béta-glükán és glükomannán vízben oldható rostok teszik ki. A rostok vércukor-emelkedést gátló hatásukon kívül hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez és csökkentik a cukorbetegek koleszterinszintjét. (A kedvező hatás az étkezés részeként fogyasztott zabból vagy árpából származó 4g béta-glükán, illetve 4g glükomannán napi bevitelével érhető el.)
 2. DIABELL Fahéj kivonattal
 3. DIABELL+ Formulában megtalálható egy magas MHCP tartalmú fahéj kivonat. A jól felszívódó formájú nagy adag krómnak köszönhetően fogyasztásával hozzájárulhatunk a vércukorszintünk normál fenntartásához. A DIABELL tartalmaz alfa-liponsavat, citrus bioflavonoidokat és magas polifenol tartalmú zöld tea kivonatot, N-acetil-L-ciszteint, valamint C-vitamint, ami erős antioxidáns hatású. (Az epigallokatekin-gallát zöldtealevelek kivonatából naponta legfeljebb 300 mg fogyasztható!)Vércukorszint csökkentő gyógynövény
 4. A DIABELL-ben lévő Gymnema Sylvestre egy indiai gyógynövény, magyar jelentése cukor-pusztító, csökkentheti az édes ételek utáni vágyat.
 5. A cukorbetegségben általánosan megfigyelhető tápanyaghiány felszámolásának érdekében a DIABELL+ Formula tartalmaz cinket, magnéziumot és glutamin aminosavat. Hiszen a példának okáért a cink hiánya esetén több száz enzim működése károsodik a szervezetben.
 6. Inzulinrezisztencia kezelése
 7. Kutatások igazolták, hogy a cukorbetegek mintegy 90%-ának májában kórós elváltozások lehetnek, ezért a leghatásosabb májvédő természetes anyag, a 80% szilimarin tartalmú máriatövis kivonat is bekerült a DIABELL+ Formula összetevői közé.
   
  A DIABELL+ Formulában lévő MSM, mely lényegét tekintve egy szerves kén vegyület, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és regeneráló hatású.
 8. A DIABELL+ Formula tartalmazza az összes makroelemet, és tartalmazza a legfontosabb mikroelemeket is. A benne lévő magnézium, kalcium, kálium, foszfor, klór és nátrium tovább csökkenthetik a cukorbetegek ásványi anyag hiányát.

 9. A termékben lévő 2 fajta kálium fontos összetevő, hiszen 2-es típusú cukorbetegségben, az inzulinrezisztencia következtében gátolva van a sejtek azon képessége, hogy felvegyék és raktározzák a cukrot. A kálium segíti a normál izomműködést, a sejtek glükóz felvételét és raktározó képességét, így a vércukorszint csökkentésében a káliumhiány felszámolásának kiemelkedő szerep juthat.
 10. A DIABELL+ tartalmazza a legfontosabb nyomelemeket a cink mellett, a mangánt, a vasat, a szelént, a rezet, a krómot, a jódot és a molibdént.
 11. A DIABELL+ Formula ezen kívül kiegészítésre került azokkal a gyógynövény-kivonatokkal, melyeknek hatását több száz éves népi megfigyelés és használat igazol. A DIABELL+ tartalmazza a következő kivonatokat: mezei katáng, gyermekláncfű gyökér, fehér eperfalevél, fekete áfonya levél és görögszéna.
 12. 2-es típusú cukorbetegek szervezetében az energia előállítása nagy részben szénhidrátokból történik, mivel a magas inzulinszint miatt a zsírbontás biokémiai mechanizmusai gátolva vannak. A zsírbontás folyamatait segítendő a DIABELL+ tartalmaz Acetil-L-Karnitint, mely a vérben lévő szabad zsírsavakat segít eljuttatni a sejtek mitokondriumaiba, a sejtek erőműveibe, ahol energiává alakulhatnak.
 13. Előcsíráztatott bio árpa, a vitaminbomba
 14. A DIABELL-ben lévő árpacsíra további 60 makro- és mikroelemmel látja el szervezetünket, és biztosítja az alacsony glikémiás indexű szénhidrát összetevőt. Az árpa aminosav összetétele az anyatejéhez hasonló, de annál még koncentráltabb, pótolja a glikolizáció által tönkretett fehérjéket. A szénhidrát anyagcserében fontos szerepet betöltő B-vitaminok mennyisége a csírázás alatt az árpában megduplázódik.

40 glikémiás terhelésű étrendbe a DIABELL könnyen beilleszthető, hiszen egy adagjának (50g) számított glikémiás terhelése 5, ha 3-4 dl vízzel fogyasztva. 3-4dl tejjel vagy joghurttal a glikémiás terhelése 10 körül alakul. Tehát a DIABELL+ Formulát bármely étkezés alkalmával fogyaszthatjuk.

Tartsa alacsonyan sikerrel vércukorszintjét, és válassza a DIABELL-t!

INDULJON EL

A HATÉKONY DIÉTA ÚTJÁN!

Kérje ehhez segítségül Dr. Turi Attila ingyenes tudásanyagát!

 Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 Nem adata meg nevét!
 Kérjük, adja meg e-mail címét!
 
DIABELL Megrendelése

ÉPÍTSE NAPI ÉTRENDJÉBE
A
DIABELL MULTIVITAMIN ÉS
A
DIABELL+ FORMULA 1 ADAGJÁT!

További információk:
+36 20 379 7900

VITA OPTIMA KFT.
Telefon: +36 1 445 4680
Email: info@diabell.eu